Väherasvased toidud

Mündi-rabarberi vürtsmoos 

Lia Virkus, 8. juuni 2018, 07:17
Foto: Jaan Heinmaa
Vürtsikas rabarberimoos mündiga sobib hästi suvisteks grillipidudeks liha ja kala kõrvale, samuti juustukandikul serveerimiseks.

Koostisosad
400 g Rabarber
1 tk Sibul
1 peotäis Hakitud münt
1.5 cm jupp Ingver
2 spl Värskelt pressitud sidruni mahl
1.5 dl Moosisuhkur
1 tk Tšillipipar

Valmistamine
3,5 dl
Haki sibul ning tšillipipar (puhasta viimane seemnetest ja vahekodadest, kui väga teravat ei armasta).  Tükelda rabarber, pane  koos sibula, tšilli, sidrunimahla, hakitud ingveri ning mündi ja suhkruga potti, keeda keeda  8-10 minutit. Maitsesta soolaga ja tõsta eelkuumutatud purkidesse, kaaneta. Hoia poolikut purki serveerimiseni külmas.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee