Linnuliha retseptid

Kanapihvid karulaugumarinaadis 

Lia Virkus, 6. juuni 2018, 11:47
Foto: Jaan Heinmaa
Karulaugu-oliiviõlis marineeritud kanapihvid saavad grillil või pannil kärmelt küpseks. Tervislik, maitsev ja hea! Sama karulaugumarinaad sobib suurepäraselt ka kala ja mereandide marineerimiseks. Proovi kindlasti!

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanafilee
KARULAUGUMARINAAD
5 spl Hakitud karulauk
1 tk Värskelt riivitud sidruni koor
1 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Riivi hoolikalt pestud sidrunilt koor ja sega ülejäänud marinaadiainetega. Lõika kanafileed pikuti pooleks, maitsesta soola ja pipraga ning sega marinaadiga.
2. Lase seista vähemalt 30 minutit või kuni üleöö.
3. Küpseta grillil või grillpannil ja kui karulauku rohkesti, naudi grillitud kana koos sidrunikastmes karulaugu-meloni-avokaadosalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee