Küpsetised

Küüslaugune ürdisai 

Lia Virkus, 6. juuni 2018, 11:31
 Jaan Heinmaa
Esimese nälja kustutamiseks on hea küüslauguvõiga täidetud saiabatoon,mis valmib kähku. Siis polegi muud, kui valada endale esimene pokaal külma veini ja nautida. Kui ilm vihmane ja grillida ei saa, saad saia valmis küpsetada ka ahjus - nautimata see ei jää.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 tk Pikk sai
100 g Toasoe või
1 dl Hakitud till ja lehtpetersell
3 tk Küüslauguküüs
Sool

Valmistamine
1. Sega toasoe või hakitud maitserohelise ja purustatud küüslauguga. Maitsesta soolaga. Lõika saiasse sisselõiked nii, et põhjast jääb sai terveks.
2. Määri ürdivõi vahedesse, keera sai fooliumisse ja grilli või küpseta ahjus 200 kraadi juures 8-10 minutit.
3. Ava foolium pealt ja pruunista krõbeduse saamiseks veel 3-5 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee