Madala GI toidud

Maasika-rabarbrikrõbedik 

Laura Strandberg, 28. mai 2018, 03:10
 Laura Strandberg
Lihtsalt valmiv krõbedik on tervislik ja mõnus, nii et patt on see proovimata jätta. Vormi serveerides tõsta taldrikule sulama ka jäätisepall.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
300 g Maasikad
300 g Rabarber
4 spl Mesi
200 g Mandlid
1.5 spl Või
1 tl Vanilliekstrakt
1 tl Kaneel
150 g Kaerahelbed

Valmistamine
1. Tükelda maasikad ja kooritud rabarbrid jämedalt ning sega meega.
2. Aseta maasikarabarbrisegu ühte suurde või mitmesse väikesesse ahjunõusse.
3. Purusta mandlid ja sega need kaerahelveste, 2 sl mee, sulatatud või, vanilliekstrakti ja kaneeliga.
4. Laota kaerahelbemandlisegu ühtlaselt maasikatele ja rabarbritele.
5. Tõsta vorm 180kraadisesse ahju ja küpseta seda 20–25 minutit, kuni kook on pealt krõbe ja kuldse jumega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee