Foto: Jaan Heinmaa
Nädala kook
14. mai 2018, 02:20

Kuusevõrsetrühvlid

Vahvad kevadise aja magusaampsud, mida on imelihtne valmistada. Hapu noor kuusevõrse ja magus šokolaad sobivad imeliselt kokku. 

Koostisosad
1 peotäis Kuusevõrsed
50 g Tume šokolaad (70%)
50 g Valge šokolaad

Valmistamine
Kogus 15-20 tk
Sulata veevannis tume šokolaad, kasta kuusevõrseotsad šokolaadi sisse ja tõsta küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Sulata teises potis valge šokolaad, lase hetke seista ja kasta tahkunud kuusevõrsetrühvlid otsapidi ka valgesse šokolaadi. Tõsta taas küpsetuspaberile pooleks tunniks tahkuma. Hoia serveerimiseni külmas.