Kiudainerikkad toidud

Kaneelikrõpsud 

Eva-Maria Liivi, 7. mai 2018, 04:42
Foto: Hele-Mai Alamaa
Imelihtne valmistada. Lapsed saavad täiesti ise hakkama. Krõpsud sobivad hästi teleka ette nosimiseks, kinoõhtuks, hommikuüllatuseks, kiireks mõnusaks vahepalaks…

Koostisosad
1 pakk Tortiljad
2 tl Kaneel
3 spl Suhkur
Määrimiseks õli

Valmistamine
1. Sega kokku kaneel ja suhkur. Määri üks tortiljapool õliga, aseta peale teine tortilja ja määri ka see õliga. Lao niimoodi kõik tortiljad üksteise peale torniks.
2. Nüüd on kaneeli ja suhkru kord. Tõsta tortiljad tagurpidi tagasi ja raputa igale peale kaneeli-suhkrut. Nii saavad kõik tortiljapooled kenasti õli ja kaneeliseguga kaetud.
3. Lõika tortiljad tükkideks. Hea on teha seda kääridega. Lõika nagu pitsat, ainult pisemad kolmnurgad.
4. Aseta krõpsud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 180kraadisesse ahju ning küpseta 6-8 minutit. Jälgi, et liiga ära ei kõrbeks. Krõbista mõnuga.