Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Nahaga lõhefille (a 125 g)
1 spl Wasabipasta
1 spl Oliiviõli
Sidrunipipar
KURGISALAT
1 tk Pikk kurk
1 tk Väike punane tšilli
2 spl Riisiveiniäädikas
1 tl Fariinsuhkur
1 tl Sool
2 spl Mooniseemned
Värskelt purustatud must pipar
Valmistamine
1. Määri lõhefileed oliiviõliga, maitsesta sidrunipipraga ja seejärel määri peale wasabipasta.
2. Poolita kurgid pikuti ja tõmba lusikaga seemneosa puhtaks. Tükelda viltuselt jämedamateks viiludeks, sega kausis õhukeste tšilliviilude, riisiveiniäädika, suhkru ja soola, mooniseemnete ja jahvatatud musta pipraga. Sega, kuni sool ja suhkur on lahustunud. Grilli kala pannil 5–6 minutit, olenevalt fileede paksusest. Serveeri salati ja keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)