Foto: Mari-Liis Ilover
30. aprill 2018, 03:39
Ubade ja päikesekuivatatud tomatite dipp
Päikesekuivatatud tomatitest maitse saanud oadipp valmib imelihtsalt – surista kõik vajaminevad ained ühtlaseks kreemiks. Tarvita dipi või määrdena – mõlemat moodi maitseb suurepäraselt!
Kogus: neljale
Koostisosad
1 purk Konserveeritud valged oad (400 g)
75 g Õlist välja tõstetud päikesekuivatatud tomatid
1 peotäis Petersellilehed
1 tk Küüslauguküüs
1.5 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 spl Oliiviõli
4 spl Vesi
Sool
Must pipar
Valmistamine
Nõruta oad konservivedelikust, loputa sõelal. Tõsta kõik ained köögikombaini ja valmista kreemjas määre. Vee kogust reguleeri vastavalt sellele, kui paksu dippi soovid. Maitse ning vajadusel lisa soola-pipart.
Kommentaarid (0)