Madala GI toidud

Ubade ja päikesekuivatatud tomatite dipp 

Mari-Liis Ilover, 30. aprill 2018, 03:39
Foto: Mari-Liis Ilover
Päikesekuivatatud tomatitest maitse saanud oadipp valmib imelihtsalt – surista kõik vajaminevad ained ühtlaseks kreemiks. Tarvita dipi või määrdena – mõlemat moodi maitseb suurepäraselt!

Kogus: neljale

Koostisosad
1 purk Konserveeritud valged oad (400 g)
75 g Õlist välja tõstetud päikesekuivatatud tomatid
1 peotäis Petersellilehed
1 tk Küüslauguküüs
1.5 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 spl Oliiviõli
4 spl Vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Nõruta oad konservivedelikust, loputa sõelal. Tõsta kõik ained köögikombaini ja valmista kreemjas määre. Vee kogust reguleeri vastavalt sellele, kui paksu dippi soovid. Maitse ning vajadusel lisa soola-pipart.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee