Madala GI toidud

Püreesupp maapirni ja bataadiga 

Lia Virkus, 2. aprill 2018, 02:47
 Jaan Heinmaa
Lihtne ja tervislik köögiviljasupp, mida süües tunned, kuidas tervis tuleb. Lisa serveerimisel veel pähklimaitselisi kõrvitsaseemneid, mis on rikkad oomega-3- ja oomega-6-rasvhapetest ning ka head vitamiini-mineraalaineallikad

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Bataat ehk maguskartul
500 g Maapirn
1 l Köögiviljapuljong
Ingver
Sool

Valmistamine
Koori ja tükelda juurikad ühesuurusteks kuubikuteks. Keeda puljongis koos hakitud ingveriga pehmeks (u 15 minutit), püreesta sauseguriga. Kaunista taldrikus röstitud kõrvitsaseemnetega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee