Retseptid

Krattidele karaskit! 

Katrin Press, 2. aprill 2018, 02:37
 Katrin Press
Kevadel, mil terve pere järjest pikemalt õues müttab, on mõttekas paar karaskit valmis küpsetada, et iga mees, kel jalg tatsub ja nina üle lauaääre ulatub, saaks viilu kaasa haarata.

Saiake, kata end!
(alates 12. kuust)
Kate 1: ricotta-pestomääre
Sega 3–4 tl pestot ja 150 g ricotta’t ühtlaseks. Määri karaskiviilule, kaunistuseks sobib maitseroheline ja tomat.
Kate 2: munavõi
Keeda 3 muna kõvaks, koori ja suru kahvliga peeneks pudiks. Hõõru 100 g toasooja võid munapudiga segamini. Maitsesta soolaga. Kilumaitselise või saamiseks maitsesta kilusoolveega.
Kate 3: toorjuust ja avokaado
Koori ja lõika avokaado liistakateks. Määri karaskiviilule toorjuustu ja tõsta avokaadoviilud võileivale.
Kate 4: toorjuustukreem marjadega ehk Kuidas karaskist saab kook
Hõõru naturaalne toorjuust suhkru ja vanillsuhkruga ühtlaseks. Sulata külmutatud marjad (vaarikad, mustikad, sõstrad). Sega marjad toorjuustu hulka ja tõsta kate karaskiviilule. Nii saab karaskist kook.
Magus keefirijook
(alates 10. kuust)
Sega keefir meelepärase mahlaga. Vajadusel lisa suhkrut. Soovi korral kaunista marjadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee