Foto: Eugesta Eesti
Küpsetised
27. veebruar 2018, 10:21

Rabarberi-toorjuustukook ananassi kreemjuustuga

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: üle 60 min
1 tund ja 30 minutit

Koostisosad
PÕHI
75 g Või
175 g Purustatud Digestive küpsised
100 g Purustatud mandlid
TÄIDIS
500 g Castello ananassi kreemjuust
2 tk Muna
100 g Suhkur
50 g Roosuhkur
6 tk Rabarber, pikad varred
200 ml Kreeka jogurt või hapukoor

Valmistamine
1. Purusta köögikombainis, blenderis või käsitsi küpsised ja mandlid. Sulata või ja sega kokku purustatud mandlite ja küpsistega. Kata 20x30 cm küpsetusvorm küpsetuspaberiga. Suru segu tugevalt vormi põhja.
2. Vahusta kreemjuust, kreeka jogurt või hapukoor, munad ja suhkur, kuni koostisosad on täielikult segunenud. Kalla segu küpsetusvormi ning aseta puhastatud raberberivarred täidisele peale. Puista koogile roosuhkrut.
3. Küpseta umbes 1 tund 150-kraadises ahjus. Lase koogil enne serveerimist täielikult jahtuda. Serveeri külmalt.