Foto: Jaan Heinmaa
Laktoosivabad toidud
7. veebruar 2018, 13:02

Koriandrikana salatipadjal

Laimi, koriandri, soja, ingveri ja küüslauguga marineeritud kana saab pankopaneeringus mõnusa krõbeduse ning sobib hästi värskele salatipõhjale. Kerged aasiapärased maitsed argiõhtuks.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Kanafilee
2 dl Pankohelbed või riivsai paneerimiseks
MARINAAD
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
2 tl Sojakaste
2 tk Küüslauguküüs
2 cm jupp Ingver
2 spl Magusterav tšillikaste
1 peotäis Korianded
SALAT
100 g Erinevad rohelised salatid
70 g Redis
Värske koriander
Sool
Must pipar
Praadimiseks oliiviõli

Valmistamine
Lõika kanafilee tükkideks ja sega marinaadiainetega, jäta pooleks tunniks maitsestuma. Kuumuta pannil õlis pankohelvestes veeretatud kanatükid, tõsta taldrikule jahtuma. Sega vaagnal salatilehed sektoriteks lõigatud rediste ja värske hakitud koriandriga, nirista peale oliiviõli ja maitsesta soola-pipraga. Tõsta peale kanatükid ja lisa ka sutsuke oliiviõli. Puista üle hakitud koriandriga ja naudi.