Vähese suhkruga toidud

Köögiviljarosolje oliiviõliga 

Lia Virkus, 19. veebruar 2018, 05:17
See oliiviõliga köögiviljasalat on just neile, kes ei soovi süüa rohke koore ja majoneesiga rosoljet. Kõige parem on see salat värskelt kokku segatuna!

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Väike keedetud peet
2 tk Keedetud kartul
1 tk Suur keedetud porgand
1 tk Väike punane sibul
2 tk Marineeritud kurk
2 dl Marineeritud paprikaribad
2 dl Soovi korral konserveeritud või külmutatud rohelised herned
2 tk Keedetud muna
4 spl Hea oliiviõli
Murulauk
Sool
Must pipar
Sidrunipipar
SERVEERIMISEKS
3 tk Vutimuna

Valmistamine
Nõruta paprikaribad (ja herned), ülejäänud köögiviljad ja muna tükelda kuubikuteks. Sega hulka oliiviõli ja hakitud murulauk, maitsesta soola ja pipraga ning kui soovid, siis ka sidrunipipraga. Kaunista pooleks lõigatud keedetud vutimunade ja hakitud murulauguga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee