Kalatoitude retseptid

Toorjuustuga täidetud räimekoogid kapparikastmega 

Lia Virkus, 12. veebruar 2018, 05:40
 Jaan Heinmaa
Kergelt valmiv õhtusöök. Naudi koos keedetud kartulitega või omaette roana.

Kogus: viiele

Koostisosad
500 g Räimefilee
1 dl Täisterarukkijahu
Praadimiseks õli või õli pooleks võiga
TÄIDIS
1 dl Hakitud till ja murulauk
200 g Maitsestamata toorjuust
1 tl Sidrunipipar
KASTE
200 g Hapukoor
Sool
Hakitud värske till
3 spl Hakitud kapparid

Valmistamine
1. Lao fileed küpsetuspaberiga kaetud töölauale, nahaga külg allpool.
2. Sega toasoe toorjuust hakitud ürtide ja sidrunipipraga. Kata pooled fileed toorjuustuseguga ja vajuta peale suuruselt sobiv räimefilee.
3. Paneeri räimekoogid rukkijahus ja prae mõlemalt poolt pruuniks või küpseta ahjus 200 kraadi juures 8-10 minutit. Sega kokku kaste ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee