Foto: Laura Strandberg
Laktoosivabad toidud
5. veebruar 2018, 05:57

Kanaampsud sidrunipestoga

Krõbedad kanaampsud on hea näks, mida pakkuda sõpradele või panna sünnipäevalauale.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kanakintsuliha
Oliiviõli praadimiseks
Sool
Must pipar
PESTO
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl ja riivitud koor
1.5 dl Oliiviõli
1 tk Küüslauguküüs
1 peotäis Basiilik
30 g Kõva juust
30 g Piiniaseemned
Petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Kõigepealt valmista pesto. Selleks riivi sidrunilt koor ja pigista kaussi mahl. Lisa oliiviõli ja purustatud küüslauk. Pane kaussi ka teised pesto koostisained ja purusta kõik saumikseriga ühtlaseks. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Tükelda kanakintsuliha ja maitsesta soola-pipraga. Lükka kanatükid grillitikkude otsa ja pruunista neid kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt 1,5 minutit. Serveeri koos pestoga!