Foto: Jaan Heinmaa
Vähese suhkruga toidud
29. jaanuar 2018, 04:26

Õhuline riisivaht õunaga

Keedetud riis vanillivahuse koore ja hapuka õunamoosiga sobib hästi kiireks magustoiduks või vahel ka hommikusöögiks. Ekstra kiirelt valmib maius eelmisest päevast järelejäänud keedetud riisiga!

Kogus: neljale

Koostisosad
1 dl Riis (või 2 dl keedetud riisi)
2 dl Rõõsk koor 35%
1 tl Suhkur
2 dl Hapukas (omakeedetud) õunamoos
2 tl Vanillsuhkur
0.5 tl Kaunistuseks soovi korral kaneel

Valmistamine
1 Keeda riis rohkes vees pehmeks, lase jahtuda.
2 Vahusta koor suhkrutega, sega moosiga ning seejärel jahtunud riisiga.
3 Jaga klaasidesse ja kaunista soovi korral  kaneeliga. Tõsta serveerimiseni külma.