Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 tk Brokoli
1 tk Porru
1 tk Küüslauguküüs
Oliiviõli
8 dl Köögiviljapuljong
400 g Keedetud või konserveeritud valged oad
100 g Toor- või sulatatud juust
200 g Soovi korral taine suitsusink
Sool
Valge pipar
Petersell
PEALE
Oliiviõli
Röstitud kõrvitsa-, päevalille- või seedermänniseemned
Valmistamine
Jaga brokoli väikesteks õisikuteks, koori vars ja lõika samuti tükkideks. Viiluta porru ja haki küüslauguküüs. Kuumuta köögivilju poti põhjas õlis minuti jagu ja kalla peale puljong. Keeda viljad peaaegu pehmeks ja lisa nõrutatud oad. Püreesta supp ja lisa hulka toorjuust. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Sega hulka hakitud petersell ja soovi korral ribadeks lõigatud sink. Tõsta kaussidesse, nirista peale oliiviõli ja puista seedermänniseemneid.
Kommentaarid (0)