Väherasvased toidud

Kanafilee tomatikastmes ehk kana-arrabbiata 

Mari-Liis Ilover, 22. jaanuar 2018, 05:19
Foto: Mari-Liis Ilover
Itaaliapärases kergelt teravas tomatikastmes kana spinati ja oliividega on tõeline tervisetoit. Valmistamine ei käi üle jõu ja head maitset jagub kuhjaga.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Broilerifilee
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 spl Oliiviõli
400 g Purustatud tomatid
1 tl Tšillipulber
45 g Mustad oliivid
50 g Spinatilehed
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lõika broilerifilee keskelt lapiti kaheks. Maitsesta lõigud soola ja musta pipraga. Haki sibul ja küüslauk.
2. Kuumuta pannil õli. Prae sibul ja küüslauk klaasjaks, umbes 5 minutit. Lisa tšilli, tomat ja kanalõigud. Hauta kaane all 20 minutit.
 
3. Lisa oliivid ja spinatilehed, sega läbi ja lase toidul veel mõni minut kuumeneda, kuni spinatilehed on “kokku kukkunud”. Jahvata peale musta pipart.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee