Hommikusöögi retseptid

Wasabileib ja lõhetartar 

Lia Virkus, 15. jaanuar 2018, 06:23
Foto: Jaan Heinmaa
Nauditav kalasai avokaado ja wasabimäärdega sobib hästi nädalavahetuse hommikusöögiks või õhtul läbi astuvatele külalistele.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Lõhefilee
1 tl Sool
0.5 tl Valge pipar
3 tk Rohelise sibula vars
1 tl Avokaado
8 viilu Täisteraröstsai
200 g Maitsestamata toorjuust
1 tl Wasabi
0.5 tk Värskelt pressitud sidrunimahl

Valmistamine
Lõika lõhefileel nahk ära, haki kala väikesteks kuubikuteks. Maitsesta soola ja pipraga. Haki roheline sibul ja sega hulka. Poolita avokaado, eemalda kivi, lõika kuubikuteks, tõsta eraldi kaussi. Pigista avokaadole sidrunist mahl. Rösti saiad. Sega wasabi toorjuustuga ja määri saiadele. Tõsta igale saiale lõhehaket ja avokaadokuubikuid. Naudi kohe!