Kalatoitude retseptid

Suitsukalasalat 

Lia Virkus, 15. jaanuar 2018, 06:12
Foto: Jaan Heinmaa
Isesuitsutatud kala maitseb muidugi selles nõukanostalgilises salatis parim, suitsumaitse on siis tugevam. Kindlasti saab valida ka poes müüdavate suitsukalade vahel – eri kaladega jääb maitse üsna erinev.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Meelepärane kuumsuitsukala (räim, ahven, tursk, lest)
1 tk Punane sibul
3 tk Keedetud muna
1 dl Hapukoor
1.5 dl Majonees
Sool
Soovi korral sidrunpipar

Valmistamine
Puhasta ja tükelda kala, haki sibul, tükelda munad. Sega kokku hapukoore ja majoneesiga, maitsesta soola ja vajadusel ka sidrunipipraga. Omasuitsutatud kala puhul vajad maitseks vaid soola.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee