Linnuliha retseptid

Suupistesaiad kanasalatiga 

Pille Enden, 2. jaanuar 2018, 05:39
 Jaan Heinmaa
Linnuprae (kana, kalkuni, pardi) ülejäägid sobivad sellesse salatisse suurepäraselt.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Suur röstsai
100 g Pehme või
300 g Keedetud või küpsetatud kanaliha
100 g Varseller
2 tk Väike õun
0.5 tk Väike punane sibul
50 g Röstitud Kreeka pähklid
0.5 dl Rosinad
2 tl Kange sinep
3 tl Värskelt pressitud sidruni mahl
3 dl Majonees
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kogus 18 tükki.
1. Rulli saiaviilud üsna õhukeseks, määri peale või ja pane portsjonivõi muffinivormidesse, võiga pool üleval. Küpseta 160-kraadises ahjus 10–15 minutiga helepruuniks ja krõbedaks.
2. Haki kanaliha, seller, õunad, sibul ja röstitud pähklid, sega ja lisa hulka rosinad.
3. Sega majonees sinepi ja sidrunimahlaga, maitsesta soola ja pipraga. Sega kaste hakitud ainetega, tõsta salat korvikestesse vahetult enne serveerimist.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee