Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
700 g Porgand
3 tk Küüslauguküüs
1 tk Sibul
2 cm jupp Ingver
Või praadimiseks
0.6 l Köögiviljapuljong
2 tk Apelsin
Jahvatatud muskaatpähkel
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori ja tükelda porgandid jämedalt.
2. Koori ja haki küüslauk ning sibul, koori ja riivi ingver.
3. Sulata paksupõhjalises potis või ja kuumuta selles keskmisel kuumusel sibulat, küüslauku ja ingverit.
4. Lisa potti ka porgandid ja kuumuta köögivilju neid veidi segades.
5. Kalla juurde puljong, pigista hulka apelsinidest pressitud mahl ja keeda porgandid madalal tulel pehmeks.
6. Võta pott tulelt ja püreesta porgandid koos puljongiga sametiseks. Maitsesta suppi soola, pipra ja muskaatpähkliga!
Kommentaarid (0)