Foto: Jaan Heinmaa
Madala GI toidud
18. detsember 2017, 04:50

Juustukattega rooskapsapallid

Need suupisteampsud on kaunid igal peolaual.  Just meeldivalt krõbedad, ent samas nii maitsekad.

Kogus: viiele

Koostisosad
500 g Rooskapsas
2 tk Muna
2 dl Peenelt riivitud parmesan
2 dl Panko paneerimishelbed
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Keeda rooskapsaid 1-2 minutit, nõruta kiirelt sõelal.
2. Veereta rooskapsaid soola ja pipraga lahtiklopitud munas. Sega panko juustuga ja veereta kapsaid juustu-pankosegus. Tõsta kapsad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ahjus 15-20  minutit 200 kraadi juures kuni pallid kaunilt kuldkollased ja meeldivalt krõbedad.
3. Sega kreeka jogurt hakitud ürtidega ja vähese soolaga, naudi kastmeks koos pallikestega.