Kartulid juustu ja ürtidega (valmivad muffinivormis)
Koostisosad
4 tk Kartul
1 dl Riivitud parmesan
2 spl Oliiviõli
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Hakitud murulauk
3 spl Hakitud värske tüümian
Peale puistamiseks riivitud parmesan
Sool
Must pipar
Serveerimiseks kreeka jogurt
Soovi korral meelepärased köögiviljad, nt kirsstomat, rooskapsas, paprikaribad
Valmistamine
6 tk
1. Koori ja viiluta pestud kartulid imeõhukeselt, parim oleks seda teha mandoliiniga.
2. Sega kartuliviilud kausis purustatud küüslauguküünte, oliiviõli, hakitud murulaugu, tüümiani ja parmesaniga. Maitsesta soola ja pipraga.
3. Tõsta kartuliviilud üksteise otsa võiga määritud muffinipanni pesadesse, puista üle veel riivitud juustuga.
4. Küpseta ahjus 30-40 minutit 200 kraadi juures või kuni tornid kaunilt kuldpruunid ja kartuliviilud küpsed.
Kommentaarid (0)