Kiudainerikkad toidud

Rooskapsad sinepises koorekastmes 

Pille Enden, 11. detsember 2017, 08:12
 Jaan Heinmaa
Rooskapsast pole vaja pikalt hautada. Kasuta roas mahedat või magusat sinepit, kui tarvitad teravat sinepit, pane seda vähem.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g (Külmutatud) rooskapsas
1 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Magusterav sinep
0.5 tl Sool
Must pipar
0.5 tk Värskelt riivitud apelsini koor

Valmistamine
Keeda kapsaid soolakas vees 5 minutit. Kalla vesi ära ja lisa koor, sinep, sool, pipar ja apelsinikoor. Lase veel 5 minutit haududa.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee