Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
15 minutit + 1 ööpäev maitsestumiseks
Koostisosad
15 tk Pipratera
5 tk Nelgi tera
1 tk Punane sibul
1 dl Valgeveiniäädikas
0.75 dl Suhkur
0.75 dl Vesi
1 dl Külmutatud pohlad
4 tk Soolatud heeringas, filee
5 tera Vürtspipar
Valmistamine
Lõika heeringas tükkideks ja sibul õhukesteks viiludeks. Pane kihiti purki koos pipra-, vürtsi- ja nelgiteradega. Mõõda äädikas, vesi ja suhkur kastrulisse ja lase keema. Kuumuta, kuni suhkur on lahustunud. Võta pliidilt ja lisa pohlad. Lase veidi jahtuda ja vala heeringale. Pane 1–2 päevaks külmkappi maitsestuma.
Kommentaarid (0)