Kiudainerikkad toidud

Hurmaasalat metspähklitega 

Lia Virkus, 11. detsember 2017, 05:32
 Jaan Heinmaa
Kaunis salat igale peolauale! Magusad hurmaaviilud koos kitsejuustu ja vürtsika rukolaga on suurepärane maitsekooslus.

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 dl Metspähklid
8 tk Hurmaa
100 g Kitsejuust
100 g Rukola
3 spl Oliiviõli
Peen meresool
Must pipar
Palsamikreem peale niristamiseks

Valmistamine
Rösti pähklid ahjus või pannil ja lase jahtuda. Pese hurmaad ja lõika õhukesteks viiludeks, kõige parem on seda teha mandoliinriiviga. Laota vaagnale koos kitsejuustutükkidega. Puista peale rukolalehed ja pähklid, nirista üle oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga. Nirista peale ka palsamikreemi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee