Väherasvased toidud

Kana-pähklikarri 

Laura Strandberg, 4. detsember 2017, 03:33
Foto: Laura Strandberg
Rikkaliku pähklikogusega vürtsikas ja soojendav karri garanteerib mõnusa maitseelamuse!

Koostisosad
RETSPET
200 g India pähklid
8 tk Kana poolkoib
Oliiviõli praadimiseks
2 tk Sibul
6 tk Küüslauguküüs
1 tl Jahvatatud koriander
1 tk Väike tšillikaun
2 tk Nelgitera
5 tk Musta pipra tera
2 tk Tomat
1 tl Kurkumipulber
0.5 tl Jahvatatud muskaatpähkel
1 punt Petersell või koriander
300 ml Vesi või kookospiim
80 g Kookoshelbed

Valmistamine
1. Pane India pähklid kuuma vette likku.
2. Pruunista kanakoibi kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt ja pane ahjuvormi. Maitsesta soolaga, vala vormi põhja veidi vett ja tõsta tunniks ajaks 180kraadisesse ahju küpsema.
3. Koori ja haki sibulad. Pruunista sibul kuumas oliiviõlis ja lisa lõpupoole ka peeneks hakitud küüslauk. Lisa pannile koriander, hakitud tšilli, nelk, pipar ja hakitud tomatid ning pruunista veel veidi.
4. Lisa kookoshelbed ja prae, kuni need muutuvad pruunikaks. Puista pannile kurkumat, muskaatpähklit, veidi hakitud peterselli ja 300 ml vett või kookospiima ning kuumuta läbi.
5. Lisa pannile ka India pähklid ja kuumuta segades veel umbes minut.
6. Vala pähklisegu kanale ja serveeri toitu kohe koos äsja valminud riisi või nuudlitega!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee