Väherasvased toidud

Vahemerehõnguline krevetipasta 

Laura Strandberg, 4. detsember 2017, 03:08
Foto: Laura Strandberg
Maitserikas roog valmib lihtsalt ja kiirelt! Kutsu sõbrad külla ja nautige koos.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
140 g Päikesekuivatatud tomatid õlis
4 tk Küüslauguküüs
500 g Krevetid
1 tl Jahvatatud paprika
1 tl Tšillihelbed
1 tl Kuivatatud basiilik
200 g Parmesan
Jahvatatud meresool
1 punt Värske basiilik
250 g Meelepärased makaronid

Valmistamine
1. Kuumuta pannil päikesekuivatatud tomatid koos peenelt hakitud küüslauguga.
2. Lisa pannile jääs krevetid. Lase neil veidi sulada, maitsesta segu soola ja jahvatatud paprikaga ning pruunista umbes 2 minutit.
3. Lisa pannile ka tšillihelbed ja kuivatatud basiilik. Tõsta korraks kuumust ja alanda siis madalaks. Lisa enamik parmesanist ja sega, kuni see on sulanud. Tõsta pann tulelt ja maitsesta krevette soovi korral soolaga.
4. Keeda samal ajal makaronid.
5. Sega makaronid ja kaste kokku ning serveeri parmesani ja basiilikuga!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee