Koostisosad
150 g Fetajuust
200 g Kirsstomatid
1 punt Petersell
4 dl Keedetud bulgur
1 tk Suurem kurk
SALATIKASTE
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Sidrun
0.5 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kastme tegemiseks koori ja haki küüslauguküüned peeneks. Pigista sidrunist mahl. Sega hakitud küüslauk kokku oliiviõli ja sidrunimahlaga ning maitsesta soola ja pipraga.
2. Koori ja tükelda kurk.
3. Tükelda feta kuubikuteks, poolita kirsstomatid. Haki petersell peeneks.
4. Sega kokku kurk, tomat, keedetud bulgur ja enamik petersellist. Nirista kastet salatile või sega see salatisse. Puista peale fetakuubikud ja järelejäänud petersell. Serveeri kohe!
Kommentaarid (0)