Kiudainerikkad toidud

Krõbedad sibularõngad 

Pille Enden, 20. november 2017, 05:57
Krõbedad sibularõngad Jaan Heinmaa
Krõbeda katte ja õrna aasiapärase nüansiga sibularõngad on mõnus suupiste, mida seltskonnas jutu kõrvale näksida. Paku vürtsika salsa või jogurtikastmega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tl Tšillipulber
4 tk Keskmine sibul
1 tl Riivitud ingver
3 spl Hakitud koriander
0.5 tl Jahvatatud köömned
1 näpuotsatäis Kurkum
5 spl Kikerhernejahu
Sool
Frittimiseks õli
Serveerimiseks salsa
JOGURTI-MÜNDIKASTE
2 dl Paksem maitsestamata jogurt
2 spl Oliiviõli
1 tl Värskelt pressitud sidrunimahl
2 spl Hästi peeneks hakitudmündilehed
1 tk Purustatud küüslauguküüs
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Sega jogurtikastme ained ja pane külmkappi maitsestuma.
2. Koori sibulad ja lõika u 0,5 cm viiludeks. Sega tšillipulber, ingver, koriander, köömned ja kurkum kikerhernejahuga. Lisa sool ja sega sibularatastega.
3. Kuumuta kastruli põhjas õli ja friti sibularattaid õlis kummaltki poolt 1–2 minutit. Serveeri salsa või/ja dipikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee