Vähese suhkruga toidud

Täidetud tomatid Itaalia moodi 

Kristina Efert, 20. november 2017, 05:52
Täidetud tomatidFoto: Triin Raa

Koostisosad
4 tk Suur tomat
70 g Kõvem bocatta või muu Itaalia sai
1 tk Punane sibul
2 tk Väike muna
1 tl Kapparid
1 peotäis Basiilik
Ürdisool
Värskelt jahvatatud must pipar
Külmpress oliiviõli

Valmistamine
1. Lõika tomatitel „mütsikesed” pealt ja kraabi sisu ettevaatlikult välja, nii et viljakehad jääksid terveks. Haki väljauuristatud sisu peeneks, lisa kuubikuteks hakitud sai ja 2 supilusikatäit oliiviõli. Lase seista
toatemperatuuril umbes 2 tundi.
2. Samal ajal haki sibul ja prae pannil kuuma õli sees klaasjaks, lastes sel seejärel jahtuda. Haki ka basiilik ja klopi kausi sees lahti munad.
3. Lisa tomatisegule sibul, basiilik, lahtiklopitud munad ja kapparid. Maitsesta ürdisoola ja pipraga. Täida tomatid seguga, tõsta „mütsikesed” peale ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 20 minutit. Nirista kergelt üle oliiviõliga ja serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee