Lehtkapsa ja täisterariisi salat tofuga
Koostisosad
100 g Tofu
1 spl Oliiviõli tofu praadimiseks
1 peotäis Lehtkapsas
3 dl Keedetud täisterariis
1 tk Pirn
KASTE
2 spl Oliiviõli
1 spl Punase või valge veini äädikas
1 spl Täisterasinep
1 tl Agaavisiirup
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega kastmeks kokku oliiviõli, veiniäädikas, täisterasinep ja agaavisiirup. Lisa veidi soola ja musta pipart. Vispelda kausis või loksuta hoogsalt kaanega purgis kastmeks. Lõika tofu kuubikuteks. kuumuta pannil õli ja prae tofukuubikud kuldseks.
2. Eemalda lehtkapsa lehtedelt rootsud, viimaseid ära salatis kasuta. Haki lehed võimalikult peenikesteks ribadeks, nii on neid mugavam süüa. Tükelda pirn. Sega kausis lehtkapsas, keedetud täisterariis, pirnitükid ja tofu. Nirista peale kaste ja sega õrnalt läbi.
Kommentaarid (0)