Röstporgandisalat feta ja mündiga
Kogus: kahele
Koostisosad
300 g Porgandid
1 spl Oliiviõli porgandite röstimiseks
50 g Fetajuust
2 spl Granaatõunaseemned
Sool
Must pipar
1 sl Münt, lehed
KASTE
1 tk Küüslauguküüs
2 spl Oliiviõli
1 spl Sidrunimahl
1 tl Vedel mesi
1 tl Jahvatatud vürtsköömned
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Tükelda porgandid kangideks. Sega õli, soola ja pipraga. Laota ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja rösti 200 kraadi juures 20–25 minutit, kuni porgandid hakkavad värvi saama ja pehmenema, kuid on veel veidi krõmpsud.
2. Sega kokku kaste. Selleks riivi või vajuta küüslauguküüs peeneks ja sega kõigi ülejäänud ainetega. Laota porgandid väikesele vaagnale või taldrikutele. Murenda peale fetajuust. Puista salatile ka veidi väiksemaks hakitud mündilehed ja granaatõunaseemned. Nirista üle kastmega.
Kommentaarid (0)