Vegan toidud

Ühe poti pasta lillkapsa ja oliividega 

Britt Paju, 13. november 2017, 05:41
Ühe poti pasta lillkapsa ja oliividegaFoto: Britt Paju
See pasta valmib nagu nõiaväel ja soovib vastutasuks vaid pisut tähelepanu. Katseta julgelt erinevate koostisainetega: näiteks lillkapsa asemel võid suurendada tomatite kogust ja asendada peterselli basiilikuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Spagetid
7 dl Kuum vesi
5 tk Küüslauguküüs, hakitud
8 tk Mustad oliivid, hakitud
2 tk Tomat, tükeldatud
1 spl Kapparid
10 cm Porru, viilutatud
200 g Lillkapsaõisikud
1 tl Sool
3 spl Oliiviõli
1 spl Hakitud petersell
Riivitud parmesan

Valmistamine
1. Pane kõik koostisosad, välja arvatud parmesan, suuremale sügavamale pannile või laiemasse potti. Lase potitäiel suuremal kuumusel keema tõusta ja asu komponente segama. Kõige parem on selleks kasutada kööginäpitsaid või -tange.
2. Sega pidevalt umbes 10 minuti jooksul, kuni vesi on aurustunud ja pasta parajalt pehme. Puista peale parmesani ja hakitud peterselli ning serveeri.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee