Amarandi-õunapuder
Kogus: ühele
Koostisosad
1 tk Õun
4 tk Kuivatatud ploom
2 dl Vesi
1 spl Vedel mesi või agaavisiirup
1 näpuotsatäis Sool
Ingverijupp, riivitud
1 tl Kaneel
0.5 dl Piim
Serveerimiseks Kreeka (või muud) pähklid, õunaviilud, meelepärane piim
1 dl Amarant
Valmistamine
1. Riivi õun ja tükelda ploomid väiksemaks. Kuumuta vesi keema, lisa eelnevalt sõelal läbi loputatud amarant ja keeda 10 minutit. Lisa ploomitükid, riivitud õun, magustaja, sool, ingver, kaneel ja piim. Keeda veel 5 minutit.
2. Tõsta puder kaussi ning kaunista Kreeka pähklite ja õunaviiludega. Vala peale veidi piima ja
audi kohe.
Kommentaarid (0)