Kiudainerikkad toidud

Toortatra-kapsaroog lõhega 

Mari-Liis Ilover, 6. november 2017, 06:22
Toortatra-kapsaroog lõhegaFoto: Mari-Liis Ilover
Väge täis kodumaine toortatar sobib suurepäraselt putrudesse, hautistesse, müslidesse ja mujalegi. Panniroog kapsa ja lõhega valmib lihtsalt ja kiiresti ning viib keele alla.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl Vesi
1 dl Toortatar
1 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
0.25 tk Kapsapea
300 g Lõhe
2 spl Oliiviõli
1 spl Või
4 spl Hakitud till
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lase vähese soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa tatar ja keeda 10–15 minutit, kuni vedelik on tatrasse imbunud ja terakesed pehmenenud.
2. Haki sibul ja küüslauk, ribasta kapsas. Tükelda lõhe. Kuumuta pannil õlis ja võis sibulat ja küüslauku u 5 minutit. Lisa kapsas ja kuumuta aeg-ajalt segades u 15 minutit, kuni kapsas on peaaegu pehme. Pane pannile keedetud toortatar ja lõhe. Kuumuta segades kõik koos korralikult läbi, kuni kala on küps. Lisa hakitud till, maitsesta soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee