Toortatra-kapsaroog lõhega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 dl Vesi
1 dl Toortatar
1 tk Sibul
1 tk Küüslauguküüs
0.25 tk Kapsapea
300 g Lõhe
2 spl Oliiviõli
1 spl Või
4 spl Hakitud till
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lase vähese soolaga maitsestatud vesi keema. Lisa tatar ja keeda 10–15 minutit, kuni vedelik on tatrasse imbunud ja terakesed pehmenenud.
2. Haki sibul ja küüslauk, ribasta kapsas. Tükelda lõhe. Kuumuta pannil õlis ja võis sibulat ja küüslauku u 5 minutit. Lisa kapsas ja kuumuta aeg-ajalt segades u 15 minutit, kuni kapsas on peaaegu pehme. Pane pannile keedetud toortatar ja lõhe. Kuumuta segades kõik koos korralikult läbi, kuni kala on küps. Lisa hakitud till, maitsesta soola ja pipraga.
Kommentaarid (0)