Küpsetised

Virsiku-kitsejuustukook 

Ragne Värk, 6. november 2017, 03:23
Virsiku-kitsejuustukookFoto: Ragne Värk
Soolaka varjundiga kitsepiimajuust sobib kooki kui valatult. Kook ei ole üleliia magus, pigem on tunda kitsejuustu ja virsikute omavahelist mänglemist. Kindlasti maitseb eelkõige nendele, kes ei armasta liiga magusaid kooke!

Koostisosad
PÕHI
250 g Kreekerid või digestiivküpsised
115 g Sulatatud või
TÄIDIS
400 g Toasoe toorjuust
50 g Pehme kitsejuust
25 g Suhkur
25 g Sulatatud või
250 g Kompotivirsikud (kaal ilma vedelikuta)
PEALE
150 g Kompotivirsikud

Valmistamine
12 tk
1. Purusta küpsised peeneks ja sega sulavõiga. Suru segu küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi (20 x 29 cm) põhja.
2. Mikserda toorjuust kitsejuustuga ühtlaseks kreemiks, lisa suhkur ja või. Lõika nõrutatud virsikupoolikud väikesteks tükkideks ning lisa segades toorjuustusegusse.
3. Vala segu koogivormi ja lase koogil jahedas järgmise päevani maitsestuda. Enne serveerimist kaunista kook tükeldatud virsikutega.
HEA TEADA!
Kompotivirsikud vajavad põhjalikku nõrutamist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee