Linnuliha retseptid

Kannelloonid hapukapsa ja kanaga 

Andra Kalda, 6. november 2017, 06:11
Kannelloonid hapukapsa ja kanagaFoto: Andra Kalda

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
TÄIDIS
200 g Pastatorud
300 g Hakitud broilerikintsuliha
150 g Toores hapukapsas
1 purk Punased aedoad (400 g)
2 tk Küüslauguküüs
3 tk Roheline sibulavars
Sool
Must pipar
KASTE
400 g Purustatud tomatid
200 ml Kookospiim
3 tk Rohelise sibula vars
2 spl Suhkur
Sool
Must pipar
KATTEKS
150 g Riivitud juust

Valmistamine
Täidis
Prae hakkliha ja lase sel jahtuda. Sega juurde hapukapsas, nõrutatud oad, pressitud küüslauguküüned ja hakitud roheline sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Täida kannelloonid hakklihatäidisega. Lao torud vormi.
Kaste
Kuumuta pannil purustatud tomateid. Sega juurde kookospiim. Maitsesta suhkru, soola, pipra ja rohelise sibulaga. Vala kaste vormi torudele. Kõige peale tõsta riivitud juustu. Küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.