Kiudainerikkad toidud

Itaaliahõnguline lillkapsast kuskuss 

Mari-Liis Ilover, 30. oktoober 2017, 05:44
Itaaliahõnguline lillkapsa-“kuskuss”Foto: Mari-Liis Ilover
Lillkapsas oskab üllatada! Köögikombainis purustamise asemel võid lillkapsast ka lihtsalt riivida. Toit sobib hästi ka neile, kes gluteenitalumatuse tõttu nisukuskussi süüa ei saa või kes lihtsalt soovivad teravilju menüüs vältida.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Rohelised aedoad
600 g Lillkapsas
3 spl Oliiviõli
10 tk Päikesekuivatatud tomatid õlis
20 tk Mustad oliivid
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Keeda oad soolaga maitsestatud vees pehmeks. Lõika lillkapsas õisikuteks, purusta need köögikombainis peeneks puruks. Kui mõned suuremad tükid jäävad sisse, eemalda need enne praadimist.
2. Kuumuta pannil õli ja prae lillkapsapuru nõrgal kuumusel 7–10 minutit aeg-ajalt segades. Haki päikesekuivatatud tomatid väiksemateks tükkideks ning lisa koos oliividega lillkapsale. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kõik koos läbi. Söö kuumalt koos ubadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee