Kiudainerikkad toidud

Soojendav kõrvitsasupp porgandiga 

Eva Pärtel, 23. oktoober 2017, 03:32
Soojendav kõrvitsasupp Eva Pärtel

Koostisosad
1 tk Sibul
Ingver, hakitud
Õli
1 tk Küüslauk, hakitud
1 tk Porgand
1 tk Puljongikuubik
500 g Kõrvits tükeldatud
Sool
Must pipar
Röstitud kõrvitsaseemned

Valmistamine
1. Kuumuta potis õli, lisa hakitud sibul ning peeneks hakitud ingverijupike. Kui sibul on klaasjas, lisa natuke hakitud küüslauku ja tükeldatud porgand.
2. Kalla peale umbes liiter vett, lisa puljongikuubik ning tükeldatud kõrvits. Keeda aedvilju, kuni need on pehmed ja püreesta saumiksriga.
3. Maitsesta suppi soola-pipraga ning serveeri röstitud ja hakitud kõrvitsaseemnetega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee