Kiudainerikkad toidud

Kõrvitsa-mannavaht 

Eva Pärtel, 23. oktoober 2017, 03:19

Koostisosad
600 g Kõrvits
3 spl Suhkur
0.5 tk Värskelt pressitud sidruni mahl
4 spl Manna
Apelsinisukaad või riivitud apelsinikoor

Valmistamine
1. Tükelda kõrvits, pane potti ja lisa nii palju vett, et kõrvits oleks vee sees. Puista hulka suhkur ja keeda kõrvits pehmeks. Seejärel püreesta.
2. Lisa püreele poole sidruni mahl ja pane pott tagasi tulele. Nõrista püreesse manna ja keeda, kuni see on paisunud. Võta pott tulelt ja löö kõrvitsapüree miksriga vahtu.
3. Kuna kõrvits on maitselt väga mahe, lisa vahule apelsinisukaadi või riivitud apelsinikoort. Nagu mannavahtu ikka, söö seda piimaga!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee