Taimetoidu retseptid

Kõrvitsakaste pastaroale 

Eva Pärtel, 23. oktoober 2017, 03:49
Kõrvitsakaste pastaroaleFoto: Eva Pärtel

Koostisosad
500 g Kõrvits
1 tk Porgand
1 tk Sibul
Tüümian
Muskaatpähkel
Õli
0.5 dl Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Lõika kõrvits u 1 × 1 cm kuubikuteks, viiluta porgand õhukeseks ja haki sibul.
2. Pane köögiviljad pannile ning prae koos tüümiani ja muskaatpähkliga õlis kergelt läbi.
3. Lisa pannile veidi makaronikeeduvett ja hauta köögivilju u 10 minutit, kuni need on pehmed.
4. Sega hulka vahukoor ja maitsesta soola-pipraga. Kuumuta kaste keemiseni ja võta seejärel tulelt. Serveeri seda värskelt keedetud makaronidega.