Kogus: kolmele
Koostisosad
6 tk Kartul
10 cm Porru jupp
150 g Kuumsuitsuforell või -lõhe
3 spl Sulatatud juust (nt Merevaik)
2 spl Hakitud till
Värskelt pressitud sidrunimahl
2 dl Rõõsk koor 10%
1 spl Õli
Või vormi määrimiseks
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Kuumuta viilutatud porru pannil õlis poolpehmeks ja tõsta kõrvale. Koori kartulid ja lõika õhukesteks viiludeks. Jaga pooled kartuliviiludest u 10 cm läbimõõduga, võiga määritud vormidesse.
2. Tõsta kartulitele porru, kalatükid, sulajuust, till ja nirista pisut sidrunimahla. Lao peale ülejäänud kartulid ja vala üle koorega. Küpseta vorme 180kraadises ahjus u 40 minutit.
HEA TEADA!
Lisa lõhe-porru vahekihile ka 1 tl kappareid!
Kommentaarid (0)