Vahemereline kartulisalat fetakastmes
Kogus: neljale
Koostisosad
3 tk Keedetud ja tükeldatud kartul
100 g Tükeldatud kirsstomatid
2 tk Lühike väike tükeldatud kurk
1 tk Punane poolratasteks lõigatud sibul
100 g Pehme feta
100 g Kreeka jogurt
Valgeveiniäädikas
1 tk Peeneks hakitud küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Värske basiilik
Valmistamine
1. Tõsta kaussi kartul, tomatid, kurk ja sibul. Sega valmis salatikaste. Selleks hõõru pehme feta koos Kreeka jogurtiga ühtlaseks kreemjaks kastmeks. Maitsesta küüslaugu, veiniäädika, soola ja pipraga.
2. Sega köögiviljad kastmega kokku. Lisa ka värsket tükeldatud basiilikut. Serveeri kohe kas iseseisva salatina või kõrvalroana grillitud või küpsetatud liha või kala juurde.
Kommentaarid (0)