Linnuliha retseptid

Kanavrapid 

Veiko Tubin, 2. oktoober 2017, 04:04
KanavrapidFoto: Krõõt Tarkmeel

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Tortilja
150 g Kanafilee
1 tk Küüslauguküüs
Sool
Must pipar
4 spl Majonees
Kirsstomatid
Värske kurk
Frillize-salat
Rukola
Soovi korral konservananass

Valmistamine
1. Lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks ning prae kuumal pannil koos purustatud küüslauguga. Maitsesta soola ja pipraga.
2. Lõika kirsstomatid sektoriteks, kurk kangideks ja ananass tükkideks. Määri tortiljale majonees, lisa suupärasteks tükkideks rebitud salat, rukola, tomat, kurk, ananass ja praetud kanafilee. Pigista peale veel pisut majoneesi. Jahvata peale värsket musta pipart. Voldi vrapiks. Serveeri kohe.