Küpsetised

Topsikoogid küpsiste ja karamellise toorjuustuga 

Pille Enden, 25. september 2017, 04:02
Topsikoogid küpsiste ja karamellise toorjuustuga Jaan Heinmaa
Üks õige kiiresti valmiv kook, mis väikestesse topsidesse tehtuna püsib ka ilusasti koos. Vähemalt 2 tundi või kauemgi peaksid topsid enne serveerimist külmkapis tahenema.

Kogus: kuuele

Koostisosad
150 g Digestive küpsised
90 g Või
190 g Keedetud kondenspiim
400 g Maitsestamata toorjuust
2 tk Banaan

Valmistamine
1. Purusta küpsised ja sega sulavõiga, suru segu 6 väikese vormi, topsi või pokaali põhja.
2. Sega kondenspiim toorjuustuga, tõsta vormidesse küpsisepurule ja pane vähemalt 2 tunniks külmkappi. Vahetult enne serveerimist
 lõika banaanid viiludeks ja lao vormidele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee