Hommikusöögi retseptid

Brokoli-munaroog peekoniga 

Lia Virkus, 18. september 2017, 03:25
Brokoli-munaroog peekonigaFoto: Jaan Heinmaa
Seda munarooga tee peekoniga või ilma, mõlemad maitsevad imehead. Mõttekas oleks see valmis teha samal hommikul, tööl külmas hoidma ei pea.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Punane sibul
3 tk Muna
0.5 dl Kohvi- või vahukoor
Sool
Must pipar
4 viilu Inglisepärane või toosuitsupeekon
50 g Riivjuust
100 g Brokoli

Valmistamine
1. Lõika brokoli õisikuteks, keeda 2 minutit ja nõruta sõelal.
2. Kuumuta väiksel pannil võis sektoriteks lõigatud punane sibul, lisa brokoliõisikud ja tükeldatud peekoniribad ja kuumuta veel minuti jagu. Klopi munad soolapipraga kergelt lahti, sega hulka riivjuust ja kalla väiksemale pannile.
3. Küpseta madalal kuumusel, kuni munaroog hüübinud. Lase jahtuda ja puista peale hakitud värsket tilli-peterselli, paki kaasa.