PurgisuppFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
18. september 2017, 04:42

Purgisupp

Siin pildil on kaasavõtmiseks peedisupp kanaga, aga loomulikult võid purki laduda mis tahes supi meelepäraseid koostisaineid.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Toores peet
1 tk Väike toores porgand
0.33 tk Küpsetatud kanafilee
1 peotäis Hakritud lehtpetersell ja till
Brokoliõisikud
2 spl Konservmais
Värske kapsa ribad
1 tl Puljongipulber
Rohelised herned soovi korral

Valmistamine
Lao ained purki, puista peale puljongipulber ja pane külmkappi. Kalla vahetult enne söömahakkamist peale keev vesi ja jäta olenevalt toorainetükkide suurusest kaane alla 5 kuni 10 minutiks hauduma. Mähi purk võimalusel veel köögi- räti sisse. Naudi!