Kiudainerikkad toidud

Purgisupp 

Lia Virkus, 18. september 2017, 04:42
Purgisupp Jaan Heinmaa
Siin pildil on kaasavõtmiseks peedisupp kanaga, aga loomulikult võid purki laduda mis tahes supi meelepäraseid koostisaineid.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Toores peet
1 tk Väike toores porgand
0.33 tk Küpsetatud kanafilee
1 peotäis Hakritud lehtpetersell ja till
Brokoliõisikud
2 spl Konservmais
Värske kapsa ribad
1 tl Puljongipulber
Rohelised herned soovi korral

Valmistamine
Lao ained purki, puista peale puljongipulber ja pane külmkappi. Kalla vahetult enne söömahakkamist peale keev vesi ja jäta olenevalt toorainetükkide suurusest kaane alla 5 kuni 10 minutiks hauduma. Mähi purk võimalusel veel köögi- räti sisse. Naudi!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee