Kiudainerikkad toidud

Purgisalat 

Lia Virkus, 18. september 2017, 03:42
Purgisalat Jaan Heinmaa
Purki laotud salat on üks populaarsemaid lõunaroogi, nii saad kaasa võtta mis tahes salati. Kui teed kaasa majoneesipõhise salati, nt Caesari salati, siis pane kaste alati purgi põhja. Sööma hakates on mugav see läbi segada. Koostisaineid võta endale meelepärases vahekorras ja valikus. 

Kogus: ühele

Koostisosad
0.25 tk Paprika
0.5 tk Avokaado
0.2 tk Küpsetatud või grillitud kanafilee
1 peotäis Keedetud või idandatud läätsed
1 tk Keedetud muna
Roheline salat
SINEPINE VINEGRETIKASTE
2 spl Oliiviõli
2 tl Veiniäädikas
1 tl Dijoni sinep
1 tl Mesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pese ja tükelda soovitud ained, lao kihiti purki. Salatikaste pane kas kohe purgi põhja või võta eraldi purgikeses kaasa. Mõõda kastmeained purki ja loksuta segamini.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee